sâmbătă, 9 august 2014

Lumea din jur - vorbește



     

Bine cunoscuta expresie " lumea din jur" are interpretări infinite, dar punctul lor comun a deranjat cel puțin o dată pe mulți dintre noi. În aceasta categorie intră STRĂINII aceia curioși de LUMEA TA. 

  Ei bine, tu decizi cu cine iți împarți lumea și mai ales tu ți-o alegi. Dar cum nu întotdeauna facem cele mai bune alegeri, riscăm să ne trezim cu intruși. 
Fie că e vânzătoarea de la colț, omul de la bloc sau papagalii de pe garduri - mereu au câte ceva de spus - despre TINE. Unii te cunosc, alții nu, dar acest lucru prezintă importanță minimă, sau tinde spre inexistentă. 
Se întâmplă uneori să aibă dreptate, alteori să te surpindă și pe tine cu informația iar în final poate ajungi să o crezi chiar și tu. Glumesc. 
Și acum o să vă întrebați: DACĂ au dreptate, ce? Păi nimic. E viața ta, nu revista lor colorată.

     Oamenii fără prea multe ocupații se ocupă cu astfel de lucruri dar uită că meseria lor nu e de poștaș... SAU însemni atât de mult pentru ei încât deja ești indispensabil și prezența ta trebuie în permantență bifată. 

De obicei, pe sate, lumea știe totul despre toată lumea. E un obicei vechi, care nu a dispărut încă dar nu deranjează pentru că acolo lumea e obișnuită să fie așa. 
Imaginați-vă acum în orașul NEW YORK, cum ar fi să știe toată lumea totul despre tine și tu despre ei. ... IMPOSIBIL !!! Oamenii acolo au ocupație iar pentru ei, timpul liber înseamnă mult și este valorificat altfel. 
Așa e în toate orașele mari, și credeți-mă am văzut câteva. ...

Va doresc să fiți liniștiți, cumpătați în toate ( în distracții, cheltuieli, vorbe-goale) și să nu uitați că viața e un dar, nu lucru de risipit. Investiți în voi. Asta nimeni nu vă poate răpi...vreodată. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu